ARCOL AS

Arcol AS ble startet i 1997. Vi leverer aktuelle læremidler til norske skoler over hele landet.  Vår nettbutikk inneholder lagerførte produkter. Savner dere noe ta kontakt, med en produktbase på over 30.000 aktuelle læremidler skaffer vi det meste. Responsen har vært meget god, til nå har over 85% av alle grunnskoler og videregående skoler handlet varer fra oss. Vi har også mange faste bedriftskunder rundt om i landet.  Arcol AS har gjennom flere år hatt topp kredittrating - trippel A, kun rundt 12.000 av ca 350.000 norske selskaper har oppnådd dette.

Vi har felles lager med en av landets ledende leverandører av skoleinventar Krogsæter AS.  - Til sammen er vi et meget spennende team!

 Sentrallager på Lørenskog.

På prosjektbasis ved nybygg og større rehabiliteringer kan vi levere komplette løsninger til: Matematikk - matematikkrom, Naturfag, Verktøy, Interaktive tavleløsninger, projektorer og dokumentkamera av god kvalitet.

Vi har levert komplette løsninger til svært mange nye grunnskoler.  Vi samarbeider meget tett med Europas største læremiddelleverandør/ produsentgrupper, og har tilgang på et produktspekter på over 30.000 aktuelle produkter, som dekker de fleste fag og klassetrinn.


 
Vi får ofte spørsmål fra lærere og barnehageansatte  om produkter kan kjøpes privat. Det kan de selvfølgelig! Dere har tilgang til hele nettvarehuset! Små ordre til private under kr 1.200,- inkl. mva effektueres normalt  ikke. Lærere og barnehage ansatte kan handle for mindre beløp ved å oppgi arbeidsplass, pakken vil bli sendt til nærmeste Postkontor/Post i butikk, eller pakken kan leveres til skolen eller barnehagen med faktura til dere selv i pakken.  Varer til privatkunder sendes normalt i oppkrav og hentes på nærmeste Post i butikk / Postkontor.   Private bestillinger fra ansatte i skoler og barnehager vil få faktura i pakken om de oppgir arbeidssted, denne betales  per 10 dager.          

Kontakt info:

Telefon: 66 99 11 25

E-post: firmapost@arcol.no

Postadresse:

Arcol AS

Boks 139

1416 Oppegård. 

Arcol ASTelefon: 66 99 11 25Nettstedskart