Til naturfag tilbyr vi et stort produkterspekter som dekker det meste av det grunnskolene har behov for. Vi har levert komplette løsninger til mange barne- og ungdomsskoler, spredt over hele landet, og også mye utstyr til videregående skoler og forskningsmiljøer. Savner du produkter i vårt nettvarehus, ta kontakt! Vi skaffer over 10 000 produkter fra Europas største produsent/leverandørgruppe til gunstige priser.

Basisproduktene her i nettvarehuset er lagervare og leveres normalt i løpet av 1 uke. I hektiske perioder spesielt om høsten kan sentrale produkt bli utsolgt Leveringstid på utsolgte varer/ bestillingsprodukter er normalt 1-3 uker. Haster det, ta kontakt for beskjed om lagersituasjonen/leveringstid.

Vi i Arcol ønsker å gjøre naturfaget levende og spennende også for de yngste elevene. Derfor har vi i samarbeid med flere dyktige grunnskolelærere plukket ut en rekke aktuelle produkter tillpasset småskoletrinnets behov. Produktene finnes her i Nettvarehuset. Savner du produkter, ta kontakt!

Se vårt produktutvalg/bestill produkter; Klikk her