Priser og Frakt

Vi forsøker til en hver tid å holde lave priser i vår nettbutikk. Vi benytter nettopriser, dvs. vi gir lave priser til alle. Noen aktører i det norske markedet selger seg inn på store rabatter til avtalekunder og ligger inne med startpriser opp til det dobbelte av oss. Vi selger ikke rabatter, men konstant lave priser til alle. Prisene kan vises både med og uten mva. – Oppe til høyre i nettbutikken er det et mva valg.

Det er gjort avtale om at skolene får ytterligere 4% rabatt på våre fra før lave nettopriser på bestillinger over kr 2.500,- eks. mva. som gjøres via vårt nettvarehus. Rabatten på 4% vil ikke fremkomme på den automatiske ordrebekreftelsen som blir sendt til oppgitte e-postadresse straks ordre er sendt, men blir trukket fra ved fakturering. Tilbudsvarer ligger allerede inne med større rabatter.

Frakt

FRAKTKOSTNADER vil avhenge av vekt og volum og fremkommer ikke på ordrebekreftelsen dere automatisk mottar etter bestilling. Frakt vil normalt ligge mellom kr 60,- og 250,- avhengig av adresse, vekt og volum. Frakt på volumprodukter som f.eks. tavler, møbler ol. vil ofte bli høyere, – ta kontakt om dere ønsker eksakte fraktkostnader på slike produkter.

Betaling

OFFENTLIGE kunder betaler normalt per 30 dager. Faktura sendes med pakken eller separat om faktura-adresse avviker fra leveringsadresse. Oppgi Ressurs- eller Bestillernummer om dere bruker dette ved EHF fakturering. Etter forfall beregnes 8 % rente. Leverte varer forblir Arcol AS eiendom inntil full betaling foreligger.

PRIVATE BEDRIFTER betaler per 15 dager. Varene blir levert ut med Posten Bedrift/Bring. Leverte varer forblir Arcol AS eiendom inntil full betaling foreligger.

Enkeltmannsforetak regnes som privatkunde. -Se under.

PRIVATKUNDER: Vi selger desverre ikke til private.

Skole- og barnehageansatte kan handle hos oss dersom dere oppgir navnet på arbeidsplassen under MELDING TIL SELGER ved registrering av ordre.

Levering

Varer på lager sendes normalt fra oss innen ca 1 uke fra bestilling. Vi forsøker til en hver tid å holde et stort lager, med over 1.200 produkter tilgjengelig fra Web er det ikke til å unngå at noen varer er restet fra produsent eller midlertidig utsolgt, spesielt i høysesongene. Haster det med leveransen, ring oss på 66 99 11 25 eller send oss en e-post til firmapost@arcol.no Oppstår det leveringsforsinkelser gir vi beskjed om dette per e-post, eller telefon.

Bestillinger fra offenlige kunder og private bedrifter leveres på døra med Postens Bedriftspakke eller annen transportør om volumene blir store.

Private bestillinger fra ansatte i skoler og barnehager kan levers til arbeidsplass eller hentes på Post/Post i butikk.

Retur

Feil på varer som skyldes fabrikasjonsfeil meldes oss straks. Feil pga transportskade meldes transportør straks varene er mottatt, skademelding utfylles. Varene er forsikret under transport.
Feilaktig eller mangelfull leveranse meldes oss innen 6 dager. Ved retur av varer som ikke skyldes ovenstående, må vi beregne oss et returgebyr på 15% av varens verdi, pluss returomkostninger. Eventuelle returer må avtales med oss på forhånd.

Garanti

Våre produkter er testet ut og i bruk i undervisningen rundt om i hele verden. De er derfor beregnet på elevbruk. Garantitiden for produktene varierer fra 1-5 år avhengig av type. Forøvrig følger vi kjøpsloven. Oppstår det feil, ta kontakt.