Arcol AS ble startet i 1997. Vi leverer aktuelle læremidler til norske skoler, barnehager og private over hele landet. Vår nettbutikk inneholder lagerførte produkter. Savner dere noe ta kontakt, med en produktbase på over 30.000 aktuelle læremidler skaffer vi det meste. Responsen har vært meget god, til nå har over 85% av alle grunnskoler og videregående skoler handlet varer fra oss. Vi har også mange faste bedriftskunder rundt om i landet.

Vi har samarbeidet tett med Krogsæter AS i over 20 år, da de i 2021 avsluttet møbelsalget, har vi overtatt stafettpinnen og leverer norskproduserte kvalitetsmøbler til norske kunder. Ta kontakt for tilbud eller om dere har spørsmål.

Sentrallager på Lørenskog.
På prosjektbasis ved nybygg og større rehabiliteringer kan vi levere komplette løsninger til: Matematikk – matematikkrom, Naturfag, Verktøy, Interaktive tavleløsninger, projektorer og dokumentkamera av god kvalitet.

Vi har levert komplette løsninger til svært mange nye grunnskoler. Vi samarbeider meget tett med Europas største læremiddelleverandør/ produsentgrupper, og har tilgang på et produktspekter på over 30.000 aktuelle produkter, som dekker de fleste fag og klassetrinn.

Vi får ofte spørsmål fra lærere og barnehageansatte om produkter kan kjøpes privat. Det kan de selvfølgelig! Dere har tilgang til hele nettvarehuset! Oppgi arbeidsted når dere bestiller hos oss. Pakken vil bli sendt til nærmeste Postkontor/Post i butikk, eller pakken kan leveres til skolen eller barnehagen med faktura til dere selv i pakken. Faktura skal betales innen 10 dager.

Kontaktinfo:

Telefon: 66 99 11 25

E-post: firmapost@arcol.no

Postadresse:
Arcol AS
Marcus Thranes vei 2, 1470 Lørenskog